VI SAMLER FLASKER OG SKABER JOBS

En nonprofit indsamlingsservice

Pant-for-Pant er en nonprofit flaskeindsamlingsservice, der giver socialt udsatte et konkret arbejde, ved at firmaer, institutioner, organisationer og private donerer deres flaskepant.

Vores primære målsætning med Pant-for-Pant er at skabe arbejdspladser for hjemløse og socialt udsatte.  

Panten går til uddannelse og lønninger af vores Pant-for-Pant-medarbejdere og til drift og administration af projektet.   Alt eventuelt overskud som Pant-for-Pant genererer går til foreningen, Hus Forbi. 

Hus Forbi står bag

Foreningen Hus Forbi har etableret Pant-for-Pant med det formål om at skabe arbejdspladser til socialt udsatte og hjemløse eller tidligere hjemløse. Det er mennesker som ellers ikke har adgang til arbejdsmarkedet, men som her kan få adgang til meningsfuld beskæftigelse på en værdig måde. Pant-for-Pant ønsker at bygge bro til erhvervslivet og give hjemløse og socialt udsatte muligheden for at indgå i samfundet på en konstruktiv måde.

Hus Forbi, som i 27 år har gjort en stor forskel for mange af de mest udsatte mennesker i Danmark, har med dette initiativ skabt endnu en mulighed for, at mennesker på kanten kan få et reelt arbejde.

Det koster ikke én out-of-pocket-krone

Ved at donere jeres tomme returflasker bidrager I til at udsatte medborgere får mulighed for at skabe en ny hverdag med et reelt job på almindelige arbejdsbetingelser og en overenskomstmæssig løn.  

 

Vi står for alt

Vi står for alt praktisk omkring afhentning af de tomme flasker og dåser og i et professionelt setup. Vi er således et loyalt alternativ til jeres nuværende afhentningsordning.

Projektet drives i samarbejde med en række partnere, bl.a. Dansk Retursystem, som afregner flaskepanten direkte med os. Vi sørger også selv for ansættelse, uddannelse og aflønningen af de enkelte Pant-for-Pant-chauffører. 

Ingen bindinger

Der er ingen bindinger i samarbejdet eller forpligtigelser fra jeres side. I informerer os blot om, hvor panten er, og så kommer vi. 

Vi henter alle former for plastic- og dåsepant – afleveret/pakket i store plasticsække. Undtagelsesvis kan vi – efter forudgående aftale – også afhente glasflasker, hvis de afleveres separat i plasticsække. Alle sække må maksimalt veje 12 kg. 

Vi har de fornødne ressourcer og disponerer over flere varebiler for at sikre en sikker og stabil flaskeafhentning – året rundt. Afhængigt af jeres setup kan vi stå for alt omkring afhentning. Også hvis kantinedriften f.eks. er outsourcet, er det heller ingen hindring.

Vi leverer pantsække samt strips til at lukke dem med.      

 

Ring, sms eller mail – og vi afhenter indenfor få dage

Du eller din arbejdsplads skal blot fortælle, hvor I vil have afhentet de tomme returflasker – så kommer vi! Indtil videre tilbyder vi afhentning i hovedstadsområdet

København: 

Telefon: 31 32 00 55

Mail: pantforpant@husforbi.dk