VI SAMLER FLASKER OG SKABER JOBS

En non-profit indsamlingsservice

Pant-for-Pant er en non-profit flaskeindsamlingsservice, der giver social udsatte et konkret arbejde ved at firmaer, institutioner, organisationer of private donerer deres flaskepant.

 

Al pant går ubeskåret til driften af Pant-for-Pant og vores medarbejdere, som herved får beskæftigelse og et rigtigt arbejdsliv.   

Hus Forbi står bag

Foreningen Hus Forbi har etableret Pant-for-Pant som en selvstændig organisation med formålet om at skabe arbejdspladser til hjemløse og socialt udsatte. Typisk vil det være Hus Forbi sælgere, der ellers ikke har adgang til arbejdsmarkedet men som her kan få adgang til meningsfuld beskæftigelse på en værdig måde.  

Hus Forbi, som i snart 25 år har gjort en stor forskel for mange hjemløse, har med dette initiativ skabt endnu en muligheden for, at mennesker på kanten kan få et reelt arbejde og indgå i samfundet på en konstruktiv måde. 

 

Det koster ikke én out-of-pocket-krone

Ved at donere jeres tomme returflasker bidrager I til at udsatte medborgere får mulighed for at lægge hjemløsheden bag sig og skabe en ny hverdag med et reelt job på almindelige arbejdsbetingelser og en overenskomstmæssig løn.  

 

Vi står for alt

Vi står for al praktisk omkring afhentning af de tomme flasker og i et professionelt set up. Vi er således et loyalt alternativ til jeres nuværende afhentningsordning.

Projektet drives i samarbejde med en række partnere, bl.a. Dansk Retursystem, som afregner flaskepanten direkte med os. Vi sørger også selv for ansættelse, uddannelse og aflønningen af de enkelte Pant-for-Pant-chauffører og servicemedarbejdere. 

Ingen begrænsninger eller bindinger

Vi henter alt fra et par flaskeposer til mange containere. Vi har de fornødne ressourcer og disponerer over flere varebiler for at sikre en sikker og stabil flaskeafhentning – året rundt. 

Uafhængigt af jeres set-up kan vi stå for afhentning af returflasker, og hvis kantinedriften f.eks. er outsourcet, er det heller ingen hindring.

Vi opstiller gerne Pant-for-Pant-flaskecontainere (udendørs) eller hvide Pant-for-Pant-flaskebokse, som tømmes og servicerers efter behov.     


Ring, sms eller mail – og vi afhenter indenfor få dage

Du eller din arbejdsplads skal blot fortælle, hvor I vil have afhentet de tomme returflasker – så kommer vi! 

Vi er også mere end åbne for at arrangere en fast ordning hvor vi f.eks. afgenter ugentligt.

Telefon: 31 32 00 55

Mail: hello@pantforpant.dk

Indtil videre tilbyder vi alene afhentning i hovedstadsområdet.