VI SAMLER FLASKER OG SKABER JOBS

En nonprofit indsamlingsservice

Pant-for-Pant er en nonprofit flaskeindsamlingsservice, der giver socialt udsatte et konkret arbejde, ved at firmaer, institutioner, organisationer og private donerer deres flaskepant.

Vi har kun én målsætning med Pant-for-Pant, og det er at skabe arbejdspladser for hjemløse/socialt udsatte.  Det være sig som chauffører og som servicemedarbejdere.

Al pant går ubeskåret til uddannelse og lønninger af vores Pant-for-Pant-medarbejdere og sekundært til drift af biler etc.    

Hus Forbi står bag

Foreningen Hus Forbi har etableret Pant-for-Pant som en selvstændig organisation med formålet om at skabe arbejdspladser til hjemløse og socialt udsatte. Typisk vil det være Hus Forbi-sælgere, der ellers ikke har adgang til arbejdsmarkedet, men som her kan få adgang til meningsfuld beskæftigelse på en værdig måde.  

Hus Forbi, som i 25 år har gjort en stor forskel for mange hjemløse, har med dette initiativ skabt endnu en mulighed for, at mennesker på kanten kan få et reelt arbejde og indgå i samfundet på en konstruktiv måde. 

 

Det koster ikke én out-of-pocket-krone

Ved at donere jeres tomme returflasker bidrager I til, at udsatte medborgere får mulighed for at lægge hjemløsheden bag sig og skabe en ny hverdag med et reelt job på almindelige arbejdsbetingelser og en overenskomstmæssig løn.  

 

Vi står for alt

Vi står for alt praktisk omkring afhentning af de tomme flasker og i et professionelt setup. Vi er således et loyalt alternativ til jeres nuværende afhentningsordning.

Projektet drives i samarbejde med en række partnere, bl.a. Dansk Retursystem, som afregner flaskepanten direkte med os. Vi sørger også selv for ansættelse, uddannelse og aflønningen af de enkelte Pant-for-Pant-chauffører og -servicemedarbejdere. 

Ingen bindinger

Der er ingen bindinger i samarbejdet eller forpligtigelser fra jeres side. I informerer os blot om, hvor panten er, og så kommer vi. 

Vi henter alle former for plastic- og dåsepant – afleveret/pakket i store plasticsække. Undtagelsesvis kan vi – efter forudgående aftale – også afhente glasflasker, hvis de afleveres separat i plasticsække. Alle sække må maksimalt veje 10 kg. 

Vi har de fornødne ressourcer og disponerer over flere varebiler for at sikre en sikker og stabil flaskeafhentning – året rundt. Afhængigt af jeres setup kan vi stå for alt omkring afhentning. Også hvis kantinedriften f.eks. er outsourcet, er det heller ingen hindring.

Vi opstiller gerne hvide Pant-for-Pant-flaskebokse, som tømmes og serviceres efter behov.     

 

Ring, sms eller mail – og vi afhenter indenfor få dage

Du eller din arbejdsplads skal blot fortælle, hvor I vil have afhentet de tomme returflasker – så kommer vi! Indtil videre tilbyder vi afhentning i hovedstadsområdet og i Aarhus.

København: 

Telefon: 31 32 00 55

Mail: hello@pantforpant.dk

Aarhus: 

Telefon: 25 56 00 55